Jobba hos oss

Vi utvecklas och växer. Vill du vara med?

 

Musiklärare

Inför höstterminen 2023 söker vi en musiklärare. Du kommer bland annat att arbeta med skolans kör samt musiklektioner. Orionskolan är en trivsam skola med årskurs F-9 med ca 180 elever. Skolan ligger centralt i Visby. 

Vi söker dig som är behörig musiklärare. Utbildning inom eller kännedom om waldorfpedagogiken och musikens betydelse för waldorfskolans traditioner är meriterande. Som person är du självgående och har ett engagemang och driv och ansvarar för högtider och andra framträdanden. Vi är en liten skola där alla medarbetare samarbetar. Det är därför av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är öppen för nya idéer och synpunkter.

Tjänsten är på ca 30-50% som med fördel kan kompletteras med andra ämnen. Tjänsten inleds med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till

kalle@orionskolan.se 

 

Eurytmist 

Inför höstterminen 2023 söker vi en eurytmist. Orionskolan är en trivsam skola med årskurs F-9 med ca 180 elever. Skolan ligger centralt i Visby. 

Vi söker dig som är utbildad eurytmilärare. Som person är du självgående och har ett engagemang och driv och ansvarar tillsammans med musikläraren och högtidsgruppen för olika framträdanden. Vi är en liten skola där alla medarbetare samarbetar. Det är därför av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är öppen för nya idéer och synpunkter.

Tjänsten kommer att inledas med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till

kalle@orionskolan.se 

  

Vikarier till klass och fritids 

Vi söker vikarier för klass 1-9 och till fritids. Vi ser gärna att du är behörig eller studerar till lärare, ämneslärare eller fritidspedagog

Waldorfutbildning är meriterande.

 

Välkommen med din ansökan till:

Orionskolan Visby waldorfskola Artillerigatan 8 62138 Visby 0498-212190 kalle@orionskolan.se www.orionskolan.se

 

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system kring din ansökan.