Matsedel

Meny vecka 17

Måndag

Morotssoppa och nybakad dinkelfocaccia med äppelbitar

Tisdag

Lökpaj (gul lök, ramslök och kajp) med gurk- och äppelsallad, marinerade svarta bönor och dressing

onsdag

OnsdagsBuffe’

Torsdag

Pasta med klassisk tomatsås, riven ost, vitkålssallad och kalamonoliver

Fredag

Fru Katts Ryska Soppa med nybakade havre/dinkel-  baguetter, smör och pålägg

 

Dagligen på menyn: våra egna mjölksyrade grönsaker, rågknäcke och smör. Många av våra mejeriprodukter kommer från Stafva Gård. Vi använder inget vetemjöl utan kör med gotländsk dinkelsikt istället, när det är tillgängligt. Pastan är alltid fullkornspasta.

Tyvärr kan vi omöjligt redovisa menyerna för våra (för tillfället) 31 specialkostare här. Ring gärna om ni är nyfikna på vad dessa ätit (0498-21 21 58).