Matsedel

Meny vecka 12

Måndag

Raggmunk med lingonsylt, gröna linser med vinaigrette och picklad rödlök

Tisdag

3-lökspaj (gul, purjo- och ramslök) med rårivna morötter och dressing

onsdag

Bakad potatis med blandade röror och råkostsallad

Torsdag

Tomatlasagne med vitkålssallad och marinerade kidneybönor

Fredag

Klar grönsakssoppa och nybakat dinkelbröd med smör och pålägg

Våra råvaror är oftast ekologiska, biodynamiska och/eller närproducerade.

Dagligen på menyn: våra egna mjölksyrade grönsaker, rågknäcke och smör. Många av våra mejeriprodukter kommer från Stafva Gård. Vi använder inget vetemjöl utan kör med gotländsk dinkelsikt istället, när det är tillgängligt. Pastan är alltid fullkornspasta.

Tyvärr kan vi omöjligt redovisa menyerna för våra (för tillfället) 31 specialkostare här. Ring gärna om ni är nyfikna på vad dessa ätit (0498-21 21 58).