Matsedel

Meny vecka 19

Måndag

Potatis- och ramslökssoppa med nybakad havre- och dinkelbaguette, smör, pålägg och gurka.

Tisdag

Bondomelette och bönsallad med gurka och äpple, vinaigrette

onsdag

Bakad potatis med vildpesto och coleslaw

Torsdag

Pasta med ost- och ramslökssås, svarta oliver och rårivna mörötter

Fredag

Minestronesoppa med nybakade havre- och dinkel-  baguetter, smör och pålägg

 

Dagligen på menyn: våra egna mjölksyrade grönsaker, rågknäcke och smör. Många av våra mejeriprodukter kommer från Stafva Gård. Vi använder inget vetemjöl utan kör med gotländsk dinkelsikt istället, när det är tillgängligt. Pastan är alltid fullkornspasta.

Tyvärr kan vi omöjligt redovisa menyerna för våra (för tillfället) 31 specialkostare här. Ring gärna om ni är nyfikna på vad dessa ätit (0498-21 21 58).