Orionskolan Waldorfskola

Vi utvecklas och växer. Vill du vara med?

Orionskolan är en waldorfskola i Visby med drygt 140 elever. Vi har klasser från förskoleklass till årskurs 9 och fritids.

Idrottslärare

Vi söker omgående en utbildad idrottslärare med kunskap eller intresse för Waldorfpedagogik.

Du kommer att undervisa i ämnet idrott och hälsa från åk 2-9.

Tjänsten omfattar ca 35%.

Tjänsten kan eventuellt kompletteras med andra uppgifter på skolan.

Ansökan behandlas löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kalle på kalle@orionskolan.se

Välkommen med din ansökan!

Klasslärare

Till höstterminen 2019 söker vi en utbildad klasslärare med kunskap och intresse för Waldorfpedagogik, samt gärna erfarenhet.

Waldorflärarlegitimation är meriterande.

Arbetet innebär att ha ansvar för en av våra klasser och ingå i arbetsgrupp och kollegium. Omfattningen är 100%

Du som söker är engagerad och redo för att kliva in i en klass, samt intresserad av att finna olika arbetsformer.

Fritidsföreståndare

Inför höstterminen 2019 söker vi en fritidsföreståndare. Fritidsföreståndares roll är att planera, ansvara  och för att utveckla fritidsverksamheten. Egenskaper som krävs att du är en positiv person som tycker om att påverka, förbättra och ser nya möjligheter, och som kan initiera och driva förbättringar i samarbete med kollegorna på fritids, skolans rektor och övriga medarbetare.
Förutom det att du är engagerad, behöver du även besitta en hel del tålamod, vara välplanerad samt ha struktur över dagen och alltid vara ”steget före”.

Du bör ha fritidsledarutbildning. Waldorfutbildning är meriterande.

Hem och konsumentkunskap

Till höstterminen 2019 söker vi en hem och konsumentkunskapslärare.  Tjänstens omfattning är ca 30% från åk 6-9.

Eurytmilärare ca 30%

För undervisning i klass 1-9. Eventuellt kan tjänsten utökas tillsammans med waldorfförskolorna i Visby.

Vikarier till klass och fritids

Vi söker vikarier för klass 1-9 och till fritids. Vi ser gärna att du är behörig eller studerar till lärare, ämneslärare eller fritidspedagog

Waldorfutbildning är meriterande.

Välkommen med din ansökan till:

Orionskolan Visby waldorfskola Artillerigatan 8 62138 Visby 0498-212190 kalle@orionskolan.se www.orionskolan.se

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system kring din ansökan.