Orionskolan Waldorfskola

Vi utvecklas och växer. Vill du vara med?

Orionskolan är en waldorfskola i Visby med drygt 150 elever. Vi har klasser från förskoleklass till årskurs 9 och fritids.

Musiklärare

Inför höstterminen 2020 söker vi dig som vill arbeta med musik och kör i åk 1-9.

Utöver den löpande undervisningen så ingår det planering av och övning inför våra skolavslutningar och årstidsfester.

Tjänsten kan ev kompletteras med bildämnet i mellan och högstadiet.

Eurytmilärare ca 30%

För undervisning i klass 1-9. Eventuellt kan tjänsten utökas tillsammans med waldorfförskolorna i Visby.

Vikarier till klass och fritids

Vi söker vikarier för klass 1-9 och till fritids. Vi ser gärna att du är behörig eller studerar till lärare, ämneslärare eller fritidspedagog

Waldorfutbildning är meriterande.

Välkommen med din ansökan till:

Orionskolan Visby waldorfskola Artillerigatan 8 62138 Visby 0498-212190 kalle@orionskolan.se www.orionskolan.se

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system kring din ansökan.