Orionskolan Waldorfskola

Vi utvecklas och växer. Vill du vara med?

Orionskolan är en waldorfskola i Visby med drygt 100 elever. Vi har klasser från förskoleklass till årskurs 9 och fritids.

Klasslärare

Till höstterminen 2017 söker vi en utbildad klasslärare med kunskap och intresse för Waldorfpedagogik, samt gärna erfarenhet.

Waldorflärarlegitimation är meriterande.

Arbetet innebär att ha ansvar för en av våra klasser och ingå i arbetsgrupp och kollegium. Omfattningen är 100%

Du som söker är engagerad och redo för att kliva in i en klass, samt intresserad av att finna olika arbetsformer.

Idrottslärare

Vi söker en lärare i idrott och hälsa med kunskap och/eller intresse för Waldorfpedagogik, samt gärna erfarenhet. Tjänsten omfattar ca 50%

Idrott med ämneslärare gäller åk 3-9

Hem och konsumentkunskap

Till höstterminen 2017 söker vi en hem och konsumentkunskapslärare.  Tjänstens omfattning är ca 30% från åk 6-9.

Slöjdlärare trä ca 30% & Slöjdlärare textil ca 30%

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa våra elever i träslöjd åk 4-9
Du är en tydlig ledare som är väl förtrogen med skolans läroplan. Du sätter elevernas lärande i fokus och har en övertygelse om att alla kan och vill utvecklas.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, därför vill vi att du som person är:
• Införstådd med waldorfpedagogikens sätt att arbeta, periodundervisning och med ett konstnärligt förhållningssätt
• Tycker om att samarbeta med andra
• En tydlig och lyhörd ledare i slöjdsalen
• Hängiven ditt hantverk

Musiklärare ca 40%

Vi söker dig som har en Waldorflärarutbildning eller är behörig (musik) lärare för grundskolan.

• En tydlig och lyhörd ledare

Bildlärare ca 20%

Du som söker är utbildad waldorfbildlärare, har bildlärarexamen eller likvärdigt med intresse för waldorfpedagogik.

• En tydlig och lyhörd ledare

Eurytmilärare ca 30%

För undervisning i klass 1-9 och eventuellt i förskola

Vikarier till klass och fritids